El dominfí§go se clausuró el tercer festival de Cine Solidario de Navarcles (Barcelona). Los premios han recaido sobre Papeles de «Eliazar» y «Les Yemenites» de Cyril i Metodi.

Con la presencia de la actriz Emma Vilarasau, los cortos que fueron galardonados son: con el premio del Publico el corto de ficcion Papeles de la directora Eliazar, premio del Jurado al corto documental Les Yemenites del director Cyril i Metodi, tambien en este acto de hicieron los Homenages al Director de cine Jaime Camino y a cantaautota Mallorquina Mª del Mar Bonet que tambien asistio al acto, con la sala llena de publico.

«LES YEMENITES» I «PAPELES» CURTS GUANYADORS

El Premi del Jurat Clam 2006 del tercer concurs de curtmetratges ha estat per «Les yemenites» de Cyril Metodi Matut, un film de denúncia sobre la situació de la dona al Yemen. «Papeles», de Eliazar Arroyo, que narra l»odissea d»una doctora egípcia que ve a Espanya a fer una conferència i li roben el passaport just quan estí  renovant el visat, ha rebut el Premi del Públic Clam 2006. L’actriu Emma Vilarasau va ser l’encarregada de lliurar els premis als curtmetratges guanyadors i també de clausurar la tercera edició del CLAM, el diumenge 7 de maig a la tarda, en un teatre auditori ple a vessar.